Romanian National Aquascaping Contest

Acasă-2020

 

Romanian National Aquascaping Contest – concurs organizat de pasionații de acvaristică din România, cu sprijinul unor companii de prestigiu din domeniu. Promovarea aquascaping-ului este principala noastră misiune. Aquascaperii din România au dovedit că au talent și iubesc competiția prin numărul mare de participanți înregistrați la competițiile internaționale, acest lucru motivându-ne să organizam a doua ediție a unui concurs naţional în România cu cinci categorii de aquascaping: Nature, Dutch, Biotope, SRA și Wabi-Kusa, prin care să motivăm acvariștii și iubitorii acestor stiluri. Pentru a promova aquascapingul în România și pentru a vă putea promova lucrările sau pe voi înșivă, invitam toți pasionații de acvaristică să participe la acest mare concurs. Scopul este de a încuraja și de a inspira mai mulți oameni să se alăture lumii aquascaping-ului.

 

 

Suntem foarte onorați să avem un juriu format din cei mai buni aquascaperi profesioniști din Europa. Pentru înscrierea în concurs vă rugam să accesați paginile acestui website, veți găsi informații, regulamentul, sponsorii și informații despre juriu.

Nu se percepe taxa de înscriere. Premiile RONAC sunt cele mai mari din România. Mulţumim sponsorilor pentru suportul acordat. Vă rugam sa citiți cu atenţie Regulamentul Concursului.

Vă dorim succes!

 

Organizatori:

Dorin Florian Romaniuc (Rodo Rodoselada)

Dan Pavelescu

Silviu Man

Emil Visan

 

Credit website: Silviu Sgindar, Dan Pavelescu

Credit foto: Alex Lucian, Zapartan Flaviu

Credit design baner: Anca Jitariu, Dumitru Gliga, Gabriel-Daniel Chifor

Mulțumiri speciale: Silviu Man, Myky Radulescu

error: Content is protected !!