Romanian National Aquascaping Contest

REGULI DE BAZA

❶ Pot fi inscrise trei acvarii de persoană.

❷ Numai acvarii cu plante acvatice naturale de apă dulce si elemente de hardscape pot participa.

❸ Fotografia trimisă trebuie să fi fost făcută în ultimul an de la data limită și să nu fi participat la nicio competiție în anul precedent.

❹ Cu toate acestea, în calitate de organizator al competiției, RONAC poate folosi imaginea operei de artă fără acordul participantului în postări și materiale tipărite legate de concurs.

❺ Nu există restricții privind înscrierile duplicate în acest concurs cu înscrieri din alte concursuri, dar organizatorul nu este responsabil pentru problemele cauzate de înscrierile duplicate în alte concursuri.

❻ Înscrierile care încalcă regulile acestei competiții pot fi descalificate înainte sau după ce va fi decis clasamentul.

❼ In cazul in care unul sau mai mulți participanți sunt clasați pe locuri premiate v-a fi premiat cu cea mai buna clasare iar premiile vor fi distribuite catre urmatorii de sub linia de clasament

❽ Aceste 3 acvarii trebuie sa contina o compozitie diferita a hardscape-ului (inclusiv utilizarea acelorași materiale de compoziție, rearanjarea oricărui acvariu din  trecut prin simpla schimbare a plantelor sau inversarea oricărui aspect trecut) este supusă descalificarii. Acvariul care seamănă în mod remarcabil cu oricare dintre înregistrările anterioare este supus descalificarii.

REGULI PRIVIND FOTOGRAFIEREA ACVARIULUI

01 Numai fișierele JPEG pot fi trimise, iar dacă ați făcut fotografii cu alte extensii, vă rugăm să le convertiți în JPEG înainte de a le încărca.

02 Toate părțile din față a acvariului trebuiesc fotografiate, iar fotografiile parțiale vor duce la descalificare.

03 Editarea parțială sau totală a imaginilor, altele decât reglarea dimensiunii fișierului, conversia fișierului, corectarea culorii și contrastului va fi descalificată.

04 Asigurați-vă că păstrați copia originală, needitată înainte de trimitere. Trebuie să trimiteți atât fotografia originală, cât și fotografia de inscriere. Vă rugăm să-l trimiteți chiar dacă cele două imagini sunt identice.

① Fotografie originală (CR2, CR3, CrW, nef, nrw, rwl, arw, srf, sr2, orf, srw, JPG, GIF, PNG, BMP, TIFF sau alte fișiere RAW)

② Fotografie de inscriere (jpeg/max 5mb)

05 Contrastul și corectarea ușoară a culorii lucrării de artă sunt posibile, dar dacă se găsește o corecție parțială sau editarea imaginii, aceasta va fi descalificată.

06 Fotografia trebuie să fie a întregului acvariu făcută din față. (Doar părțile subacvatice vor fi judecate și fotografiile făcute din unghiuri diferite și care arată doar părți ale acvariului pot duce la descalificare.) Eliminati orice echipament aflat in acvariu inainte de fotografiere pentru a obtine o imagine cat mai buna si edificatoare a peisajului acvatic.

CRITERII DE JUDECARE

PENTRU METODA DE JUDECARE

  • Doar „fotografii, numere de participare și titluri ale lucrării” vor fi furnizate juriului.

Puncte Maxime                 Criterii de Evaluare

30                                              Armonie între natură și artificialitate

30                                              Sănătatea și starea plantelor acvatice și a peștilor

20                                              Creativitatea și originalitatea muncii

10                                              Abilitățile tehnice ale creatorului

10                                              Compoziția generală

error: Content is protected !!