Romanian National Aquascaping Contest

Acasă-2019

 

Romanian National Aquascaping Contest – primul concurs organizat de pasionați și grupurile de Acvaristică din România, cu sprijinul unor companii de prestigiu din domeniu. Promovarea aquascaping-ului este principala noastră misiune. Aquascaperii din România au dovedit că au talent și iubesc competiția prin numărul mare de participanți înregistrați la competițiile internaționale, acest lucru motivându-ne să organizam prima ediție a unui concurs naţional în România cu 3 categorii de aquascaping: Natur, Dutch și Biotop prin care să motivăm acvariștii și iubitorii acestor stiluri.Pentru a promova aquascapingul în România și pentru a vă putea promova lucrările sau pe voi înșivă, invitam toți pasionații de acvaristică să participe la acest mare concurs. Scopul este de a încuraja și de a inspira mai mulți oameni să se alăture lumii aquascaping-ului.

 

 

Suntem foarte onorați să avem un juriu format din cei mai buni aquascaperi profesioniști din Europa. Pentru înscrierea în concurs vă rugam să accesați paginile acestui website, veți găsi informații, regulamentul, sponsorii, juriul și valoarea premiilor.

Nu se percepe taxa de înscriere. Premiile RONAC sunt cele mai mari din România. Mulţumim sponsorilor pentru suportul acordat. Vă rugam sa citiți cu atenţie Regulamentul Concursului.

Vă dorim succes!

 

Credit website: Silviu Sgindar, Dan Pavelescu

Credit foto: Alex Lucian, Zapartan Flaviu

Credit design baner: Anca Jitariu, Dumitru Gliga

Mulțumiri speciale: Silviu Man

error: Content is protected !!